ΒΑΡΗ KETTLEBELL

 


 
Home > ΒΑΡΗ KETTLEBELL

ΒΑΡΗ KETTLEBELL

ΒΑΡΗ  KETTLEBELL
Click to enlarge
Price: 2.60€
Model: ΒΑΡΗ KETTLEBELL
Κατόπιν παραγγελίας

Sport-Fitness is not responsible for any errors in products' description as they are copied from suppliers' databases.
Manufacturer may alter the characteristics of the product without notice.

If a specific product feature is of importance to you we advise you to consult our expert stuff prior purchase to avoid any problems.

 

Υπάρχει ένα πλήθος ασκήσεων που μπορεί κάποιος να εκτελέσει με τους Kettlebells, ενώ η ιδιαίτερη μορφή του μπορεί να κάνει την προπόνηση ακόμα πιο απαιτητική και αποτελεσματική. 
Από τη φύση τους, αυτοί οι αλτήρες χρειάζονται μεγάλη δύναμη, συγκέντρωση και ενεργοποίηση περισσότερων μυϊκών ομάδων από τους κοινούς αλτήρες.
Αρχικά ασκεί και αναγκάζει να κινητοποιηθούν σχεδόν όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος, προσθέτοντας δύναμη και ευελιξία. 
Γι αυτό ακριβώς το λόγο  η διάρκεια της άσκησης με Kettlebells είναι κατά πολύ μικρότερη  σε σύγκριση με την παραδοσιακή άσκηση με βάρη. 
Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι λόγω της μορφής και του μεγέθους τους μπορεί να γυμνάσει με αποτελεσματικότητα και κυρίως με ασφάλεια μια μεγάλη γκάμα αθλούμενων, από επαγγελματίες αθλητές μέχρι αρχάριες γυναίκες, ενώ αποτελεί ένα θαυμάσιο είδος αρχής για παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν τη γυμναστική με βάρη.
Η λαβή και το παράξενο κέντρο βάρους του Kettlebells μεταφράζεται σε ραγδαία ανάπτυξη της δύναμης των χεριών, του κορμού και πάνω από όλα της περιοχής της κοιλιάς και των ραχιαίων. 
Τέτοιες κινήσεις αναπτύσσουν μεγάλο έλεγχο στους  μυς διότι οι μυς μαθαίνουν να σφίγγουν και να χαλαρώνουν με ρυθμό σε μεγάλη ακτίνα δράσης.
Επίσης στην προπόνηση με τους Kettlebells δεν γυμνάζονται επαρκώς μόνο οι μυς αλλά και οι τένοντες και οι κλειδώσεις, δυναμώνοντας έτσι στη κυριολεξία όλο το σώμα, κάτι που ασφαλώς έχει πολύ μεγάλη και θετική επίδραση στις φυσικές κινήσεις του ανθρώπινου σώματος στην καθημερινή μας ζωή.
Για να αποκτήσουμε μια σαφή εικόνα του τι είναι ακριβώς η προπόνηση με Kettlebells θα λέγαμε ότι είναι ένας ιδανικός συνδυασμός κλασσικής άσκησης με βάρη με ασκήσεις γιόγκα και pilates. 
Το πρώτο πράγμα που θα αισθανθούμε από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις είναι η διαφορά στην ισορροπία, τον έλεγχο, την ευελιξία και τη δύναμη όλου του σώματος.
 
* Η τιμή αναφέρεται ανά kg

Διατίθενται σε::  4kg,   8kg,  12kg , 16kg ,  20kg , 24kg , 28kg, 32kg, 36kg και 40kg


Installments calculator
Product Price

Installments Number
Months
Amount per month

Final month
Select the number of doses you want and the system will automatically calculate the final amount and monthly payment.
 

The company strengthened to modernize under the Operational Programme "Digital Convergence" and ROP Attica Co-financed by Greece and the European Union

LiveZilla Live Chat Software